skip to Main Content

Bine ați venit

Tipografia Global Vision Print este una dintre cele mai atractive si de succes tipografii din Bucuresti. Personalul amabil si care cauta sa raspunda in mod adecvat fiecariei cerinte, impreuna cu echipamentele performante sunt o combinatie excelenta pentru oricine are nevoie de tipar. Daca la asta mai adaugam si preturile scazute clientii nu pot fi decat incantati.

Contacteaza-ne

Email: office@globalvisionprint.ro
Telefon: +40.728.778.831
Adresa: Str. Veseliei (colt cu Trafic Greu) nr. 10, Hala Netesute, Sector 5, Bucuresti, Romania, In incinta intreprinderii „INDUSTRIA IUTEI”

Ne găsiți aici

+40.728.778.638 | +40. 725.440.795 office@globalvisionprint.ro

Preturile oferite de tipografia Tipografia Global Vision Print sunt accesibile tuturor.

certificat-mare

Calitatea lucrarilor noastre si profesionalismul de care dam dovada sunt certificate conform ISO 9001.

Politica de preturi

Realizam la comanda produse tipografice (carti, reviste, brosuri, pliante, fluturasi promotionali, afise, felicitari, carti postale, carti de vizita, agende, ambalaje, etichete, caiete, mape, cataloage, calendare). Realizam in regie proprie si prin import agende si calendare personalizate. Suntem specializati in grafica computerizata pentru tipar digital si offset.

Modelul nostru de afaceri ne permite sa oferim servicii de inalta calitate la preturi foarte competitive si evident rentabile.

Preturi la produsele tiparite – Global Vision Print utilizeaza tiparul offset si digital de calitate. Masinile noastre de tiparit optimizeaza prin tehnologie de ultima generatie costul de tiparire per pagina, pastrand totodata calitatea tiparului la un nivel ridicat de consistenta si acuratete. Masinile noastre tiparesc la o viteza mare, oferind astfel productivitate indiferent daca discutam despre printarea color sau cea alb-negru. Dotarea noastra este ideala pentru volumele mari de copiere sau printare, oferind practic cel mai bun raport dintre calitate si pret. Pornind de la aceste aspecte tehnice, costul unei comenzi urmeaza sa fie stabilit de reprezentantii nostri in functie de volum si gradul de acoperire.

Preturi pentru finisare – Produsele iesite din masina de tiparit necesita anumite finisari. Oferind servicii complete pe partea de productie publicitara, tipografia noastra asigura clientilor si partea de finisare: taiere, biguire / faltuire, brosare, stantare, capsare, perforare, micro-perforare, laminare, plastifiere, infoliere sau spiralare. Costurile pentru aceste operatiuni se stabilesc in functie de volum de munca necesar, timpul in care trebuie executata lucrarea si nivelul general de dificultate.

Design si Creatie grafica – Putini clienti au partea grafica realizata atunci cand ajung la noi. Din acest motiv noi oferim clientilor si servicii de creatie grafica si design, astfel incat, intreaga lucrarea sa poata fi realizata intr-un timp cat mai scurt. Inca de la inceput clientii beneficiaza de suport din partea graficienilor nostri a caror principala misiune o constituie excelenta in design. Costurile privind creatia grafica sunt calculate in general in functie de timpul alocat realizarii unui anumit produs grafic. In aceste conditii, in functie de solicitarile clientilor, se va realiza o estimare de cost pentru partea de creatie si executie grafica. In anumite situatii, costurile de creatie pot fi acoperite integral prin valoarea comenzii.

Observatie:

Trebuie sa avem in vedere urmatorii factori care influenteaza pretul unei lucrari:

  • Tirajul sau numarul de exemplare comandate. Cu cat tirajul este mai mare cu atat pretul pe exemplar devine mai mic.
  • Tipul hartiei. Folosirea unui sort de hartie mai greu duce ca pretul final sa fie mai mare.
  • Numarul de culori. Numarul de culori folosit este de la 1 ( alb-negru) la 4 ( policromie). Daca se solicita policromie pretul se va majora, dar si produsul va fi mult mai atractiv.

Avand in vedere cele prezentate mai sus pentru tiparul offset vom afisa numai preturile promotionale pentru anumite tipuri de lucrari. Ele sunt anuntate periodic de tipografia noastra.

Pentru mai multe informatii va rugam sa completati formularul de comanda in functie de necesitatile dvs sau sa ne contactati prin telefon sau email.

Tel: 031.425.39.75 Mobil: 0728.778.638 | Email: office@globalvisionprint.ro
Back To Top