skip to Main Content

Bine ați venit

Tipografia Global Vision Print este una dintre cele mai atractive si de succes tipografii din Bucuresti. Personalul amabil si care cauta sa raspunda in mod adecvat fiecariei cerinte, impreuna cu echipamentele performante sunt o combinatie excelenta pentru oricine are nevoie de tipar. Daca la asta mai adaugam si preturile scazute clientii nu pot fi decat incantati.

Contacteaza-ne

Email: office@globalvisionprint.ro
Telefon: +40.728.778.831
Adresa: Str. Veseliei (colt cu Trafic Greu) nr. 10, Hala Netesute, Sector 5, Bucuresti, Romania, In incinta intreprinderii „INDUSTRIA IUTEI”

Ne găsiți aici

+40.728.778.638 | +40. 725.440.795 office@globalvisionprint.ro

Desi prin insasi activitatea de baza a companiei noastre, utilizam hartia in realizarea produselor finite cerute de clientii nostri, ne-a preocupat, inca de la infiintare, valorificarea la maximum a acestei resurse. In acest sens, toate resturile de hartie rezultate in urma proceselor tehnice de finisare se colecteaza cu grija si in baza contractelor incheiate (nr 19 din 15.02.2011 si nr 3 din 01.01.2012-in derulare) deseurile sunt colectate selectiv si transportate de catre o firma specializata si autorizata de Ministerul Mediului, cu activitate in reciclarea deseurilor de hartie. Aceasta actiune se desfasoara permanent si se extinde si la hartia utilizata in birourile Global Vision Print.

Societatea noastra raporteaza lunar catre Agentia Nationala de Mediu cantitatile de deseuri de hartie si carton valorificate prin sistemul organizat de reciclare prezentat anterior.

Inspectorii Garzii de Mediu verifica periodic respectarea livrarii deseurilor de hartie catre centrele de reciclare.

Grija noastra pentru mediul inconjurator, nu se limiteaza doar la reciclarea hartiei, ci planificam si alte actiuni.

Astfel, participam pe raza localitatii Bragadiru de langa Bucuresti, pe baza de voluntariat, la activitati de ecologizare a unui teren de ½ de hectar de langa DN 06 Bucuresti-Alexandria (Drum European) si in jurul statiei de autobuz.

Totodata, suntem pregatiti sa raspundem voluntar si la alte actiuni legate de protectia mediului.

Back To Top