skip to Main Content

Bine ați venit

Tipografia Global Vision Print este una dintre cele mai atractive si de succes tipografii din Bucuresti. Personalul amabil si care cauta sa raspunda in mod adecvat fiecariei cerinte, impreuna cu echipamentele performante sunt o combinatie excelenta pentru oricine are nevoie de tipar. Daca la asta mai adaugam si preturile scazute clientii nu pot fi decat incantati.

Contacteaza-ne

Email: office@globalvisionprint.ro
Telefon: +40.728.778.831
Adresa: Str. Veseliei (colt cu Trafic Greu) nr. 10, Hala Netesute, Sector 5, Bucuresti, Romania, In incinta intreprinderii „INDUSTRIA IUTEI”

Ne găsiți aici

+40.728.778.638 | +40. 725.440.795 office@globalvisionprint.ro

Tipografia Global Vision Print are grijă de imaginea dumneavoastră

Orice afacere are nevoie de servicii de calitate care sa fie disponibile in orice moment. Fie ca este vorba de materiale pentru campaniile de marketing sau pentru diferite tipuri de comunicare, trebuie sa fiti siguri ca serviciile de tipografie pe care le folositi vor oferi intotdeauna calitatea dorita.
Tocmai de aceea Tipografia Global Vision Print va pune la dispozitie o gama larga de servicii care va ofera intotdeauna rezultatele asteptate. Toate acestea la preturi accesibile, fara concurenta in piata.

Succesul dumneavoastra este si succesul nostru. De aceea puteti apela la oricare din serviciile pe care le oferim. Restul il facem noi, iar dumneavoastra va ramane doar sa va bucurati de rezultate. Clientii dumneavoastra vor putea admira imaginea unei firme bazate pe calitate si perfectiune.
Fiecare document care iese din compania dumneavoastra va reprezinta si spune lumii cine sunteti. Cu noi, modul in care va prezentati nu mai este o problema.

Drumul de la idee la documentul tiparit n-a fost niciodata mai simplu

SERVICII
DE TIPAR
OFFSET

Aveti nevoie de cantitati mai mari, nu este nicio problema. Masinile noastre de tipar offset va stau la dispozitie. Atentia detaliului este ceea ce caracterizeaza personalul nostru, care dorește să satisfacă cele mai exigente cerințe.

Tipizate

Tipizate

Aveti nevoie de tipizate? Nimic mai simplu. Ne contactati si noi le executam la preturi fara concurenta.

SERVICII
DE GRAFICĂ
COMPUTERIZATĂ

Specialistii nostri sunt printre cei mai buni graficieni. Aveti nevoie doar de o idee si o veti vedea cum prinde viata. Ei va respecta dorintele si, prin creativitatea lor, imaginea va capata o stralucire aparte.

Etichete

Etichete

Etichetele reprezinta primul lucru pe care-l citeste cumparatorul. Nu il lasati la voia intamplarii. De cele mai multe ori eticheta vinde produsul.

SERVICII
DE
TIPAR DIGITAL

Echipamentele noastre de tipar digital va ofera calitate fara compromis chiar si atunci cand aveti nevoie de cantitati mici. Fie ca este vorba de documente alb-negru sau color, ele vor fi tiparite imediat.

Agende

Agende

Indiferent daca agendele trebuie doar personalizate sau realizate complet, tipografia noastra va sta la dispozitie cu zeci de modele.

Si nu numai atât!

Fie ca este vorba de carti, reviste, flyere, ambalaje, sau orice document tiparit, in tiraje mari sau mici, tipografia noastra va sta la dispozitie cu preturi excelente si o calitate ireprosabila.

Pentru ca tu iti doresti calitate.
Nu ai timp si disponibilitate sa incerci sute tipografii pentru a afla care este cea care iti poate tipari la cea mai buna calitate.

Avem echipamente exceptionale cu ajutorul carora va executam cele mai complexe si mai pretentioase lucrari:

 • MASINA DE TIPARIT HEIDELBERG SPEED MASTER – masina performanta de tiparit cu comanda program, format 35/50, care poate executa 15000 de tiraje pe ora.
 • MASINA DE FALTUIT MBO – care executa indoirea colilor tipografice in paralel si cruce. Masina ideala pentru executarea finisajelor la comenzi de carte, pliante sau volante.
 • MASINI DE BROSAT – care executa lipirea copertilor la carti prin termoincleiere. Permite lipirea pentru cotor subtire(3mm) cit si pentru un cotor de carte gros de pana la 6 cm.
 • MASINA DE CUSUT CU ATA LA COTOR- marca Martini
 • MASINA DE SPIRALAT – folosita pentru calendare sau lucruri a caror coperta nu se bruseaza
 • MASINA DE INFOLIAT – ajuta la asamblarea in folie de plastic a produselor
 • MASINA DE CASERAT – pentru executia copertilor de mucava
 • MASINA DE CAPSAT – care se foloseste pentru capsarea revistelor si a registrelor, dupa caz.
 • MASINA DE TAIAT POLAR – care se foloseste la debitarea hartie pentru tipar si a produsului finit.
 • MASINA DE EXECUTAT BANDEROLE- ideala pentru executarea de banderole pentru bani.
 • MASINA DE COPIAT DIGITALA – Konica Minolta Bizhub 1050 alb-negru ne perimte sa putem executa interiorul unei carti pe diverse formate ,
 • MASINA CE COPIAT DIGITALA – Minolta Color

Pentru ca nu e nevoie sa-ti pierzi timpul incercand o suta de variante gresite
pana sa o gasesti pe cea mai buna.

Pentru ca stim ca numai impreuna se poate performa. Astfel, avem colaborari apropiate si constructive cu alte tipografii cum ar fi Tipografia Real sau Tipografia ArtPrint pentru care executam servicii tipografice complementare sau complete.

Pentru ca preturile noastre sunt dintre cele mai scazute de pe piata.
Cand imbini pretul competitiv cu o calitate de top sigur ajungi la inima oricarui client.

Pentru ca esti interesat de relatii de afaceri de lunga durata cu cei care iti pot oferi o gama completa de servicii tipografice.
Noi suntem mereu interesati de clienti fideli si viziunea noastra se indreapta in directia satisfacerii tuturor dorintelor clientilor nostri.

Cativa dintre clientii nostri

Tipografia Global Vision Print detine un numar de clienti fideli ai tipografiei, multumiti de serviciile oferite si de calitatea acestora. Speram ca si dvs sa va numarati cit mai curand intre acestia.

In spatele fiecarei comenzi este o echipa de specialisti, gata in orice moment sa va ofere rezultatele asteptate de dvs. Echipa noastra efectueaza toate serviciile de tipografie, astfel incat reusim sa finalizam comenzile intr-un timp cit mai scurt. Pentru orice intrebari legate de ofertele noastre, echipa de print va sta la dispozitie.

minerva
penes
anima
italprod
Back To Top